Wie ben ik?

Ik ben Debby van der Kamp, moeder van een echte tiener, Saimen en bonusmoeder van 5 andere kids: Ryan, Jayla, Lleyton, Waylon en Tyler. We vonden het nog niet gezellig genoeg en wilden daarom héél graag ons gezin uitbreiden met een hondje. Sinds juli 2019 woont onze prachtige Australian Labradoodle Charly bij ons en sinds november 2021 onze pensionada van Happy Feet Doodles, Wayomi. Samen met mijn man Roy, wonen we in het heerlijke Vught en genieten van de Ijzeren Man als onze achtertuin.

We hebben destijds heel bewust voor onze Charly gekozen vanwege het karakter van het ras, een zoon met allergie en daarnaast de vachtverzorging. Ik wilde het liefst alles zelf doen, borstelen, kammen en knippen, het leek me heerlijk om zoveel tijd met Charly door te brengen!

Onze Charly komt van http://www.doodle-babys.com Via eigenaren Frank en Jolie ben ik in contact gekomen met Denice van http://www.doodlehairdo.nl. Ik wilde heel graag leren om Charly te knippen in het ‘beertjes’ model.

Ik heb via Denice een workshop gevolgd. Dit was echt geweldig! Denice adviseerde me, er eens over na te denken of ik er niet iets mee wilde doen, want ik had echt talent en aanleg om te knippen. Zo gezegd, zo gedaan! Via http://www.doodlehairdo.nl heb ik extra trainingen gevolgd en met succes afgerond. Met deze extra trainingen op zak, heb ik de broertjes en zusjes van Charly en diverse andere doodles, die ik op onze mooie wandelingen in onze achtertuin tegenkwam, gebruikt om praktijkervaring op te doen. Ik kreeg zoveel fijne reacties terug, waardoor mijn enthousiasme alleen maar groeide. Ik besloot mijn droom na te jagen! Sinds begin 2021 ben ik de trotse eigenaresse van knipsalon Handsome Doodles!

Ik hoop u en uw doodle snel te mogen begroeten!